Έστησαν καρτέρι, ξυλοκόπησαν κι «έστειλαν» στο νοσοκομείο πλαστικό χειρουργό στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο άγνωστοι δράστες είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους και περίμεναν τον γιατρό στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί ιατρείο, στη λεωφόρο Νίκης

Θύμα βίαιου ξυλοδαρμού έπεσε πλαστικός χειρουργός, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  το βράδυ της Δευτέρας. Δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους άρχισαν να τον χτυπούν, με κλωτσιές και μπουνιές. «Τον έριξαν κάτω, του έσκισαν το δεξί φρύδι και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος, εξαφανίστηκαν», λένε αυτόπτες μάρτυρες .

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας (31/10), δυο άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, έστησαν καρτέρι στον ηλικίας περίπου 50 χρόνων πλαστικό χειρουργό, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διατηρεί το ιατρείο του, επί της Λεωφόρου Νίκης.

Μόλις έκανε την εμφάνισή του από το εσωτερικό της πολυκατοικίας, του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ δε δίστασαν να τον ρίξουν στο έδαφος για να τον γρονθοκοπήσουν, τραυματίζοντας τον σε όλο του το σώμα.

«Δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα τον περίμεναν από κάτω, και μόλις κατέβηκε ξεκίνησαν να τον βαράνε. Τον έριξαν κάτω, και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος εξαφανίστηκαν. Από ό,τι είδα, του άνοιξαν το δεξί του φρύδι» δήλωσε στο GRTimes αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον γιατρό και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Την ίδια ώρα, διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό, ενώ εξετάζεται το κίνητρο των δραστών της επίθεσης σε βάρος του πλαστικού χειρούργου, οι οποίοι και αναζητούνται.

Πηγή: grtimes