Θεσσαλονίκη: Ερωτεύτηκαν ενώ πήγαν ως εθελοντές να βοηθούν αστέγους

Γάμος εθελοντών

Oι δυο νέοι ανακάλυψαν ότι εκτός από την ανάγκη και την επιθυμία για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τούς ένωναν και άλλα πράγματα.

Μια υπέροχη ιστορία έρωτα οδήγησε σε έναν παραμυθένιο γάμο: Δύο νέοι ερωτεύτηκαν, όταν πήγαν ως εθελοντές για να βοηθήσουν αστέγους!

Και να που μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Δύο νέα παιδιά αποφάσισαν πριν αρκετό καιρό να ενταχθούν σε ομάδα αγάπης και προσφοράς, στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι κοντά στους άστεγους, χειμώνα –καλοκαίρι βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και ιδρύματα με κινητήρια δύναμη τον εθελοντισμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Μέσα από τη διαδικασία συμμετοχής τους σε διάφορες δράσεις, οι δυο νέοι ανακάλυψαν ότι εκτός από την ανάγκη και την επιθυμία για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τούς ένωναν και άλλα πράγματα.

Έτσι, γνωρίστηκαν καλύτερα και με την ευλογία του πνευματικού τους αποφάσισαν τελικά να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η συνεργασία τους για καλό σκοπό έφερε τον έρωτα και τον γάμο.

Να ζήσουν…