Επεισόδια τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ με πυροτεχνήματα και πέτρες - 6 προσαγωγές - Βίντεο

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε διμοιρία ΜΑΤ με πυροτεχνήματα και πέτρες

Στις 10 το βράδυ το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν ότι ομάδα νεαρών πραγματοποιούσε πάρτυ στην πλατεία Καλλιθέας

Επεισόδια σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με πέτρες και πυροτεχνήματα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρέθηκε στην πλατεία Καλλιθέας, στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι προσαγωγές.

ΜΑΤ

Στις 10 το βράδυ το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν ότι ομάδα νεαρών πραγματοποιούσε πάρτυ στην πλατεία Καλλιθέας. Στο σημείο εγκαταστάθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να εμποδίσει τη διεξαγωγή του πάρτυ. Οι νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι μετά τις 11 θα διακόψουν την αναπαραγωγή μουσικής.

ΜΑΤ

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ομάδα αντιεξουσιαστών που συμμετείχε στο πάρτυ της πλατείας επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πέτρες και πυροτεχνήματα. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων.
 

Πηγή: skai.gr