Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν κτίριο – Επιχείρηση εκκένωσης και πάνω από 10 προσαγωγές (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά το πέρας της πορείας για τα Τέμπη, αντιεξουσιαστές «άρπαξαν» την ευκαιρία και εισήλθαν στην κτίριο που είχε εκκενωθεί από την Αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο

Επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου της «Mundo Nuevo» πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι από την ΕΛ.ΑΣ, μετά την είσοδο ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, μέσα στην πρώην κατάληψη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Φιλίππου μετά το πέρας της πορείας για τα Τέμπη «άρπαξαν» την ευκαιρία και εισήλθαν στην κτίριο της πρώην κατάληψης «Mundo Nuevo» η οποία είχε εκκενωθεί από την Αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να μπουν στο συγκεκριμένο κτίριο και να βγάλουν την ομάδα ατόμων που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κτίριο προσήχθησαν περισσότερα από 10 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αμέσως μετά την εκκένωση της κατάληψης αστυνομικοί κατέβασαν ένα πανό που είχαν αναρτήσει οι αντιεξουσιαστές στην πρόσοψη του κτιρίου, με αλληλέγγυους οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή να αποδοκιμάζουν έντονα.

Πηγή: grtimes.gr