Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: 26χρονη έστησε συμμορία που εκβίαζε και απήγαγε τον πρώην σύντροφό της

Ο πρώην σύντροφος της νεαρής έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών- Είχαν εντολή να τον εκβιάζουν και στο τέλος να τον απαγάγουν

Η εμμονή και η ζήλια μιας 26χρονης κοπέλας ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς έστησε ολόκληρη… συμμορία η οποία απειλούσε, εκβίαζε και στο τέλος απήγαγε τον πρώην σύντροφό της.

Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης και απόπειρας αρπαγής σε βάρος 30χρονου άνδρα από την Ελλάδα και την ταυτοποίηση των δραστών.

Η 26χρονη όπως αποδείχθηκε ήταν ο «εγκέφαλος» καθώς έβαλε τέσσερις άνδρες, 24, 31, 34 και 41 ετών από τη Ρωσία, την Αλβανία και την Αρμενία να απειλήσουν τον 30χρονο πρώην σύντροφο της, ενώ έφτασαν ακόμα και σε σημείο να τον απαγάγουν.

Το χρονικό της υπόθεσης θρίλερ

Στις 11 Ιανουαρίου του 2023, τρεις εκ των δραστών απείλησαν τον 30χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ότι θα τον δείρουν και θα του σπάσουν το μαγαζί που διατηρούσε.

Επιπλέον, απαίτησαν από τον 30χρονο να τους δώσει 1.000 ευρώ σε μετρητά. Δύο μέρες αργότερα, οι απειλές προς τον άνδρα συνεχίστηκαν τηλεφωνικά.

Το θρίλερ κορυφώθηκε στις 14 Ιανουαρίου. Οι δράστες βρήκαν τον 30χρονο στη Νέα Μηχανιώνα, όπου με την απειλή όπλου τον έβαλαν με τη βία σε όχημά τους για να τον απαγάγουν.

Ο 30χρονος κατάφερε να δραπετεύσει και αφού κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: thestival.gr