Θέμης Αδαμαντίδης: Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του

Θέμης Αδαμαντίδης: Έφτασε στα δικαστήρια ο τραγουδιστής

Την αναβολή ζήτησε η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, προκειμένου να προσκομίσει ιατροδικαστική έρευνα

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Σε δήλωσή του κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ο κ. Αδαμαντίδης είπε: «Σύντομα, η αλήθεια θα με δικαιώσει» και επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πραγματοποιηθεί σήμετα η δίκη.

«Ο κ. Λύτρας δεν παρευρεθη σήμερα καθώς βρισκόταν σε έτερη υπόθεση αλλά και επειδή έκανε δεκτό τον ισχυρισμό μας ότι θα πρέπει να προσκομιστεί ενώπιον του δικαστηρίου ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να αποδείξει η παθούσα και θύμα τους ισχυρισμούς της περί των σωματικών βλαβών που της έχει προκαλέσει ο κ. Αδαμαντίδης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πολιτικής αγωγής.


 

Νωρίτερα, ο γνωστός τραγουδιστής κατέφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, καθώς ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος του, από την σύντροφο του για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση της.

Θέμης Αδαμαντίδης

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται όλες τις κατηγορίες. Η σύντροφός του δεν προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια, η οποία και ζήτησε την αναβολή, προκειμένου να προσκομίσει ιατροδικαστική έκθεση.

Ο καλλιτέχνης συνελήφθη την Παρασκευή ενώ το Σάββατο βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο υποχρεούται να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Κατά τη μεταγωγή του, παρουσιάστηκε ειρωνικός προς τους δημοσιογράφους λέγοντας τους: «Τι κάνετε παιδάκια;» Ενώ στην ερώτησή τους για το πώς ήταν το βράδυ του απάντησε: «Όπως ήταν και το δικό σας και καλύτερο. Πηγαίντε σπίτι τώρα, άντε.»

Η νυν σύντροφός του αναφέρει ότι την χτύπησε και έκανε λόγο για κατ’ εξακολούθηση περιστατικά. «Δεν άντεξα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη η πρώην σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη, με την οποία έχει δύο παιδιά, καταγγέλλει ότι έχει ζήσει φρικτές καταστάσεις μαζί του. Τον κατηγορεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και αναφέρει ότι πέρασε αυτό τον εφιάλτη επί 15 χρόνια δίπλα του.

Πηγή: skai.gr