ΚΑΙΡΟΣ

Θάνου: Υποκριτική η αντίδραση ορισμένων για τον διορισμό μου

Επιμένει η Βασιλική Θάνου στη θέση της ότι είναι «υποκριτική» η αντίδραση που εκφράζεται από ορισμένους για τον διορισμό της στο γραφείο του πρωθυπουργού λίγες ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά αναφέρει χαρακτηριστικά «περιέργως πέρασαν στην επίθεση ενώ φαίνεται να ξεχνούν ότι ο μετέπειτα υπουργός επί κυβέρνησης Παπαδήμου, αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Γιώργος Σταυρόπουλος, 20 ημέρες μετά τη συνταξιοδότηση του και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου διορίστηκε στην ίδια θέση επί πρωθυπουργίας του κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου».

Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι είναι μεν νόμιμη η τοποθέτηση της κυρίας Θάνου αλλά όχι ηθική και ότι «μυρίζει από μακριά πολιτική συναλλαγή».

Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι εάν χαθεί το κύρος της Δικαιοσύνης ναρκοθετείται η λειτουργία του ελληνικού κράτους. «Να σκεφθούν καλά τις ενέργειες και τις δηλώσεις τους, τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Μητσοτάκης. Δεν μπορεί η χώρα να πληρώσει το τίμημα μιας ακόμη μικροκομματικής σκοπιμότητας προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα ένθεν κακείθεν».
Πηγή: skai.gr