Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Mια 14χρονη νεκρή και δύο τραυματίες (βίντεο)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας με αποτέλεσμα μια δεκατετράχρονη που επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα οχήματα που ενεπλάκησαν να χάσει τη ζωή της.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, ένας 67χρονος και ένας 59χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας με τον έναν εκ των δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού και ένα ακόμη όχημα που ακολουθούσαν υπέστησαν υλικές ζημιές, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

Ήταν περίπου 1 το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο οχήματα που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το τροχαίο ενεπλάκησαν και ακόμα ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με ένα μωρό, και ένα λεωφορείο, από τα οποία όμως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο συμβάν έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας και η Πυροσβεστική, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας. Στο σημείο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, αν και η μια λωρίδα παρέμεινε ανοιχτή καθ' όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

Με πληροφορίες από : ΑΠΕ-Veriotis