Τραγωδία στα Τέμπη - Γονείς 23χρονου Ντένις: Θέλουμε Δικαιοσύνη… Ήταν μαζική δολοφονία

Σε δηλώσεις της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του Ντένις Ρούτσι που σκοτώθηκε στα Τέμπη, ζήτησε «να αποδοθεί η Δικαιοσύνη τάχιστα και όχι ράθυμα, κατά πως βολεύει την πολιτική συγκυρία»

Στον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή, ο οποίος διεξάγει τις έρευνες για την τραγωδία των Τεμπών, παρέστησαν σήμερα οι γονείς και μέλη της οικογένειας του 23χρονου Ντένις Ρούτσι – που έχασε τη ζωή του στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία – συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο τους Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε δηλώσεις που έγιναν στους δημοσιογράφους η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε – εξ ονόματος της οικογένειας – «να αποδοθεί η Δικαιοσύνη τάχιστα και όχι ράθυμα, κατά πως βολεύει την πολιτική συγκυρία».

Τέμπη

Παράλληλα, έκανε λόγο για ανησυχία από την απόπειρα συγκάλυψης που προκύπτει από τις δηλώσεις τόσο των κυβερνητικών παραγόντων, όσο και την υπηρεσιακών παραγόντων.

Ζήτησε την τιμωρία όλων των ενόχων και όχι μόνο όσων (σταθμάρχες, εργαζόμενοι) έχουν την προφανή εμπλοκή.

Στη συνέχεια μίλησαν οι γονείς του 23χρονου Ντένις – Παναγιώτης και Μιρέλα – οι οποίοι έκαναν λόγο για «μαζική δολοφονία» και ζήτησαν να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Πηγή: larissanet.gr