Τραυματίας περιγράφει τα τελευταία λεπτά πριν τη σύγκρουση: Οι άνθρωποι του τρένου έλεγαν «πού είναι ο υπεύθυνος» και μετά ακούσαμε το μπαμ

Ο 28χρονος άντρας χαρακτήρισε «επίγεια κόλαση» όσα έζησε τη στιγμή της σύγκρουσης

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση των δύο τρένων περιέγραψε επιβάτης της αμαξοστοιχίας που είχε αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε, έξω από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση, άκουσε τους ανθρώπους από το προσωπικό του τρένου, να συζητούν στον διάδρομο και να λένε «τι μαλ..... γίνονται εδώ πέρα, πού είναι ο υπεύθυνος;», ενώ βάδιζαν με γοργό βήμα στον διάδρομο. «Λίγο μετά ακούσαμε το μπαμ».

Ο 28χρονος άντρας αναφέρθηκε στη στιγμή της σύγκρουσης, την οποία χαρακτήρισε «επίγεια κόλαση» και περιέγραψε τι συνέβη αμέσως μετά: «Υπήρξαν πολλοί που πανικοβλήθηκαν, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που βοηθούσαν τους άλλους».

Ο τραυματίας επιβάτης του τρένου είπε επίσης ότι είχε να χρησιμοποιήσει τρένο από την ηλικία των 16 ετών και το έκανε χθες, διότι το τρένο είναι ένα ασφαλές μεταφορικό μέσο και άνετο για να μεταβεί στη Λάρισα.

...
 

Πηγή: skai.gr