Κλείσιμο

Δεν υπήρξαν ευρήματα από την επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (vid)

Δεν πρέκυψαν ευρήματα από την ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας που έλαβε χώρα στους συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το GRtimes, αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου.

Διεξάγονται, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου.

Ανάλογη έρευνα είχε προηγηθεί το προηγούμενο 24ωρο σε σύνδεσμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. μετά την ολοκλήρωσή τους.

Nωρίτερα, ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών με  2.200 ευρώ χρηματική ποινή για πλημμελήματα, επιβλήθηκαν στον 23χρονο χούλιγκαν που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Τα πλημμελήματα συνδέονται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών.

Tην ίδια ώρα,. συνεχίζεται η ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους στη Θεσσαλονίκη, όπου αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και στο γήπεδο της Τούμπας.

Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν και στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών σε κεντρικό σύνδεσμο που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.

ΠΗΓΗ: SKAIGR/GRTIMES

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕO: GRTIMES