Σύρος: Ανακαλύψτε τις μαγευτικές παραλίες του νησιού που δεν ξέρουν ούτε οι Συριανοί

 Διαβάστε το μοναδικό αφιέρωμα με τα ομορφότερες πλαζ του νησιού 

Η Σύρος λένε ότι δεν φημίζεται για τις παραλίες της. Μπορεί ωστόσο να μην τις ξέρουν καλά. Επίσης υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο να μην τις γνωρίζουν ούτε και οι Συριανοί. Όπου κι αν σταματήσεις κατά μήκος του νησιού, θα βρεις μια υπέροχη γωνιά για να κολυμπήσεις σε κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά. Διαβάστε το μοναδικό αφιέρωμα που ετοίμασε το Cyclades24.gr. 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Μπορεί τα κακά στόματα να λένε ότι το νησί της Σύρου δε διαθέτει… παραλίες, αλλά μετά απ’ αυτό το αφιέρωμα είμαστε σίγουροι ότι θα τους αλλάξουμε γνώμη! Όντως η Σύρος δε φημίζεται για τις παραλίες χιλιομέτρων, ωστόσο μπορεί να περηφανεύεται για το πόσο καθαρές και παραδεισένιες είναι! Συνεπώς στην παραλία δεν μετράει το μέγεθος… αλλά η ποιότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι ξεχωριστές!


Παραλίες δεν είναι μόνο οι μεγάλες και οργανωμένες παραλίες που εκτελεί δρομολόγια το ΚΤΕΛ και είναι οι πιο εύκολα προσβάσιμες. Εάν επισκεφτείτε το νησί μας, πάρτε το χάρτη μας και επιλέξτε που θα κάνετε τη βουτιά σας. Στη Σύρο θα βρείτε παραλίες για όλα τα γούστα! Εφοδιασμένες με ξαπλώστρες, μικρές, μεγάλες, με αμμουδιά, βότσαλα, παραλίες που θα τις γνωρίσεις με μονοπάτια είτε με σκάφος! Θα βρείτε παραλία μέχρι και με εξωτερικό απινιδωτή. Ρηχά και ήσυχα νερά, με φόντο το ηλιοβασίλεμα!


ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΜΜΗΤΟ

Επίσης να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η Σύρος και η Σαντορίνη είναι πρωταθλήτριες στις Κυκλάδες αφού βραβεύτηκαν και φέτος με 6 Γαλάζιες σημαίες το κάθε νησί.

Γενικά θα συναντήσεις όμορφες παραλίες. Η αλήθεια είναι πώς τα περισσότερα ελληνικά νησιά έχουν πανέμορφες παραλίες και κάθε παραθεριστής θέλει το αρμυρίκι του… και στις παραλίες της Σύρου συναντάμε αρκετά απ’ αυτά!

Σήμερα θα σας αποδείξουμε ότι η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων διαθέτει γραφικούς κόλπους, αμμουδερές παραλίες, πεντακάθαρα νερά και φυσική σκιά που δημιουργούνται αρμυρίκια στις περισσότερες παραλίες της. Μέχρι και χαρακτηρισμένες παραλίες γυμνιστών (ΑΡΜΕΟΣ-ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ) που σας κάνει να νιώσετε πιο ελεύθεροι και θα φιλοξενήσουν τις βουτιές σας χωρίς τις επικριτικές ματιές των υπολοίπων. Με λίγα λόγια, η καθεμιά παραλία διαθέτει τη δική της γοητεία.

παραλία Σύρος

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ


Φυσικά από την παραλία του Κινίου μπορείς με το ΠΕΡΛΑ του Λάκη να ανακαλύψεις τις πιο παραδεισένιες παραλίες! Τις βορειοδυτικές παραλίες του νησιού που θα σε μαγέψουν.

Επιπρόσθετα, αρκετές παραλίες μπορείς να τις επισκεφτείς οδικώς, καθώς επίσης  να ακολουθήσεις και χαραγμένα μονοπάτια.

Οι παραλίες της Σύρου είναι μοναδικές, με πεντακάθαρες θάλασσες και διαυγή νερά, οργανωμένες πλήρως ή πιο απόμερες, σε περιοχές του νησιού, που δημιουργούν εξαιρετικής ομορφιάς τοπία… Παραλίες που ακόμα και οι Συριανοί δεν τις γνωρίζουν. Βεβαίως, καλά διαβάσατε υπάρχουν παραλίες άγνωστες ακόμα και στους Συριανούς.


ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΙΜΟΣ Η ΔΙΑΚΟΦΤΗΣ

Ένα αφιέρωμα που φτιάχτηκε με πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι για το νησί μας! Σκοπός του άρθρου είναι να καταρρίψουμε το μύθο και να γνωρίσουμε τον τόπο μας.

Ελπίζουμε μέσα απ αυτό το αφιέρωμα να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η Σύρος διαθέτει παραλίες για όλα τα γούστα…

Πηγή: cyclades24.gr