Συνεχίζονται οι έρευνες για το μονοκινητήριο αεροσκάφος με τον 62χρονο πιλότο

Άκαρπες είναι οι έως τώρα έρευνες για το μονοκινητήριο αεροσκάφος με τον 62χρονο πιλότο, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η περιοχή που ερευνάται από τα σωστικά συνεργεία, σε ό,τι αφορά στην Π.Ε. Λάρισας, είναι μεταξύ της Χάλκης και της λίμνης Κάρλα.

Πλέον, με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι προσπάθειες, ενώ συσκέψεις θα έχουν οι επιτελείς για την περαιτέρω οργάνωση της επιχείρησης που πρόκειται να εξελιχθεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το αεροσκάφος ξεκίνησε από τη Θήβα με προορισμό τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Δράμας και προχθές περίπου στις 13.30 καταγράφηκε η τελευταία κλήση του κινητού τηλεφώνου του πιλότου, κλήση που εντοπίστηκε από την κεραία της Χάλκης.

Ο 62χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου που αγνοείται είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα.

Από τότε δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την πορεία του και χθες το μεσημέρι ξεκίνησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες από τη Χάλκη, ενώ εκτείνονταν ως το Καλαμάκι και τη Λίμνη Κάρλα.

Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, αλλά και του Λιμενικού, σκάφη του οποίου «χτενίζουν» το Αιγαίο, από Αγιόκαμπο, Σκιάθο και Βόλο.

Για το συμβάν έχει κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη του 62χρονου:

Πηγή: larissanet.gr