Κλείσιμο

Συνελήφθη 21χρονος που είχε «αρπάξει» 15χρονη- Εντοπίστηκε μαζί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Ο νεαρός από το Αφγανιστάν είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο την ανήλικη όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της προστασίας ανηλίκων

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Συνελήφθη 21χρονος από το Αφγανιστάν ο οποίος είχε αρπάξει παρά τη θέλησή του ένα κορίτσι 15 ετών και το είχε οδηγήσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 15χρονη είχε φύγει από το σπίτι της το πρωί της περασμένης Τρίτης (4/4) χωρίς να το γνωρίζει η μητέρα της, η οποία άρχισε να την αναζητεί . Τελικά την εντόπισε στο εν λόγω ξενοδοχείο το απόγευμα της επόμενης ημέρας, καθώς η ανήλικη είχε διανυκτερεύσει εκεί μαζί με το νεαρό , χωρίς την συνέναισή της .

Η μητέρα του κοριτσιού προχώρησε σε τηλεφωνική καταγγελία και στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων έσπευσαν στο σημείο.

Από την σωματική έρευνα στον 21χρονο εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα, μια νάιλον συσκευασία με χασίς βάρους 0,3 γραμμαρίων και μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,6 γραμμαρίων, 48 διαφανείς νάιλον συσκευασίες που ήταν άδειες καθώς και 319 ευρώ.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αρπαγή και για το νόμο περι εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πηγή: skai.gr