Κλείσιμο

Συνάντηση Μηταράκη - Μπακογιάννη: Ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο Αθηναίων και χάραξη συνεργασίας

Κατά την εισήγησή του ο κ. Μηταράκης επισήμανε πως η ενίσχυση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας εντός του Δήμου Αθηναίων αποτελεί προτεραιότητα

Η ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο Αθηναίων και η χάραξη κοινής γραμμής συνεργασίας μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας βρέθηκαν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νότη Μηταράκη με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Συνάντηση Νότη Μηταράκη και Κώστα Μπακογιάννη: Ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο Αθηναίων και η χάραξη κοινής γραμμής συνεργασίας μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την εισήγησή του ο κ. Μηταράκης, επισήμανε πως η ενίσχυση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας εντός του Δήμου Αθηναίων αποτελεί προτεραιότητα.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στόχος είναι η ανακατανομή των πόρων με ενίσχυση των Α.Τ. που λειτουργούν στα όρια των Δήμου Αθηναίων, η συνεργασία με τους ΟΤΑ για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στις γειτονιές, ενώ αποτελεί κοινή παραδοχή ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην οδική ασφάλεια μέσω της συνεργασίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής με την Δημοτική Αστυνομία.

Συνάντηση Νότη Μηταράκη και Κώστα Μπακογιάννη: Ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο Αθηναίων και η χάραξη κοινής γραμμής συνεργασίας μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Μπακογιάννης παραδίδοντας τον επικαιροποιημένο χάρτη παραβατικότητας ανά περιοχή με έμφαση στο εμπόριο ναρκωτικών αλλά και τις τροχονομικές παραβάσεις, σημείωσε πως η υπάρχει πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με την Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: skai.gr