Όπως επισημαίνει η οργάνωση των καταναλωτών:
Τα τρόφιμα κατά την καλοκαιρινή περίοδο μπορούν να φτάσουν πολύ εύκολα στην επικίνδυνη θερμοκρασιακή ζώνη (θερμοκρασία 4οC-60oC όπου τα μικρόβια πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα). Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα της Ελλάδας (μεγάλη διάρκεια καλοκαιρινής περιόδου, πολύ υψηλές θερμοκρασίες) γίνεται φανερή η σοβαρότητα με την οποία πρέπει να μεταχειριζόμαστε τα τρόφιμα.
Τα ψυγεία πρέπει να έχουν 4οC ή μικρότερη θερμοκρασία, ενώ οι καταψύκτες -12οC ή λιγότερο
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.