Κλείσιμο

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρή εντοπίστηκε η 34χρονη Αθηνά - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η Αθηνά, ήταν μητέρα ενός αγοριού δύο ετών και βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη χάθηκαν πολλοί άνθρωποι ανάμεσα σε αυτούς και η 34χρονη Αθηνά, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη, αλλά δυστυχώς ήταν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας. Η σορός της ταυτοποιήθηκε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.
Η Αθηνά, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις δύο ετών, βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο, όπως αναφέρει το Voria.gr, ο άντρας της σηκώθηκε από το κάθισμά του, για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό. Η σύγκρουση τον βρήκε όρθιο, ενώ βάδιζε. Έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του. 

Ωστόσο η αγαπημένη του Αθηνά, που για λίγα λεπτά την άφησε για να μετακινηθεί στο τέταρτο βαγόνι, αγνοείτο. Η σορός της αναγνωρίστηκε μόλις χθες, κι ενώ ο Νίκος νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου από το 2019. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε αρκετά μπαρ της πόλης. Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα χθες, ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.

Πηγή: grtimes.gr