Συγκλονίζει η Αγγελική Λάμπρη: Ένιωσα μόνη και φοβόμουν- Ώρα να κρυφτούν οι θύτες (vid)

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη προχώρησε η Αγγελική Λάμπρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο After Dark, ως καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά.

«Ένιωσα πολύ μόνη μου και φοβόμουν αλλά ήθελα να αντιδράσω. Αν το είχα πει νωρίτερα δεν θα είχαν έρθει σε αυτήν την θέση πολλά κορίτσια που έχουν τελειώσει την δραματική σχολή», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας για τη στιγμή που επέλεξε να καταγγείλει το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης με τις συναδέλφους της Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά σημείωσε ότι «είχαμε βιώσει όλες το ίδιο περιστατικό. Ήταν κάτι που ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να βγει. Ένας από τους λόγους που έκανα αυτήν την καταγγελία μαζί με τα κορίτσια, ήταν επειδή τότε ένιωσα πολύ θυμό κι οργή που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Συμβαίνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια και κάνουμε ότι δεν συμβαίνει. Ο στόχος ήταν να ενθαρρύνουμε θύματα. Ντροπή και φόβο θα νιώθουν μόνο οι θύτες κι ήρθε η ώρα να να κρυφτούν». 

 

 

 

Σχολιάζοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, η Αγγελική Λάμπρη ανέφερε: «Δεν ξέρεις πόσα μηνύματα πήρα κι έκλαιγα. Μου έλεγαν μπράβο γιατί μπορούν να μιλήσουν. Κανείς δεν είναι μόνος. Πρέπει να μιλάμε. Είμαστε σε τσουνάμι και θα έρθει το φως και μια κάθαρση. Οποιοσδήποτε θα έχει σαν σκέψη μια παραβατική συμπεριφορά ή σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, δεν θα το κάνει πράξη».

 

Πηγή: skai.gr