Συγκλονίζει ανάρτηση οπερατέρ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και λίγο αργότερα πέθανε

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης από τον θάνατο του 42χρονου Γιώργου Λιακάκη από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο 42χρονος Γιώργος ήταν γνωστός οπερατέρ στο νησί, ο οποίος είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις στο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, όπου και έκανε τεστ για κορωνοϊό και το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου. covid19 (+) στο rapid test και βουρ Βενιζέλειο χθες όλη μέρα. Έχω ενημερώσει τους πάντες που ήρθα κοντά και άθελα μου ίσως να έχουν κολλήσει. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι…. Να προσέχετε, ο covid είναι και φέρεται ύπουλα και γι' αυτό έχει γίνει ό,τι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσης μου. Μάσκα παντού, αντισηπτικό με το λίτρο και όλα θα πάνε καλά. Να προσέχετε!».

Ο 42χρονος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Ωστόσο, χθες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη μονάδα covid του Βενιζελείου, από όπου μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε. 

Όπως ανέφερε στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης: «Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid, ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε».

 

 

Πηγή: Creta Post