Χανιά: Μεγάλη φωτιά στο Σφηνάρι Κισσάμου - Δείτε βίντεο

Ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις από όλο τον νομό - Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην Κίσσαμο Χανίων, όπου ξέσπασε φωτιά σε γεωργική έκταση. Πάντως, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 7 το το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στο χωριό Σφηνάρι του Δήμου Κισσάμου. Το έργο της πυροσβεστικής δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 11 οχήματα συνολικά και 25 Πυροσβέστες από την Κίσσαμο, τα Χανιά, την Κάντανο και τον Καμπανό, ενώ συνδράμει και υδροφόρα του Δήμου.

Δεν είναι έως στιγμής γνωστός ο λόγος που ξέσπασε η φωτιά. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε γεωργική έκταση.  Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 11 οχήματα συνολικά και 25 Πυροσβέστες από την Κίσσαμο, τα Χανιά, την Κάντανο και τον Καμπανό, ενώ συνδράμει και υδροφόρα του Δήμου  Η πυροσβεστική δίνει μάχη ώστε να μπορέσει να περιορίσει την εστία της πυρκαγιάς καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Η πυροσβεστική δίνει μάχη ώστε να μπορέσει να περιορίσει την εστία της πυρκαγιάς καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Πηγή: www.zarpanews.gr