Στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο κ. Χαρδαλιάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο .

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς .

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση .

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά.Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. "Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά," ανέφερε.

Από την πρώτη στιγμή ήταν στο νοσοκομείο ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασιλης Κοντοζαμάνης.

Ευχετήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του.​»

ΚΙΝΑΛ

Περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά εύχονται το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Πηγή: skai.gr