Κλείσιμο

Στο Δρομοκαΐτειο ο 47χρονος που έπεσε στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης - Βρέθηκαν τσεκούρι και μαχαίρι στο όχημά του

Ο 47χρονος είχε σταθμεύσει έξω από την είσοδο της μονάδας και όταν του ζητήθηκε να φύγει, πάτησε γκάζι και έπεσε στην πόρτα της πύλης

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr,  ο 47χρονος που προκάλεσε πανικό στη 116 ΠΜ στον Άραξο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν με το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στην πύλη της στρατιωτικής μονάδας.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, ωστόσο δεν κινήθηκε απειλητικά προς κάποιον…

Το χρονικό

Το πρωί της Δευτέρας σήμανε συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/6/2022 από την παρουσία αυτοκινήτου έξω από την είσοδο της στρατιωτικής μονάδας.

Η παρουσία του αυτοκινήτου σε απόσταση αναπνοής ενεργοποίησε το προσωπικό ασφαλείας της 116 ΠΜ και την Αστυνομία. Κατά πληροφορίες ζητήθηκε από τον οδηγό να απομακρυνθεί από το σημείο, χωρίς ωστόσο να το κάνει πράξη.

Στο σημείο κλήθηκε διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και ενώ οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη, ο οδηγός πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στην είσοδο του στρατοπέδου. Ο άνδρας συνελήφθη.