Στο Διδυμότειχο σε λίγη ώρα το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Ελένη

Σε λίγη ώρα, στη γενέτειρά της στο Διδυμότειχο, γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης στη Λίνδο της Ρόδου που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα στην περιοχή και στο σπίτι της οικογένειας της 21χρονης πλήθος κόσμου συρρέει με λευκά λουλούδια για να συμπαρασταθεί στους τραγικούς γονείς, λίγο πριν από την κηδεία της, όπου θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

«Είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα… Ίσως μετά τη σύλληψη των δολοφόνων της να είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι μου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας οδηγούνται στον ανακριτή εντός της ημέρας (Τετάρτη). Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε την Τρίτη εναντίον τους ποινικές διώξεις για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.



Ο 19χρονος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ο 21χρονος αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Γνωστός της φοιτήτριας ήταν ένας εκ των νεαρών -δεν ξεπερνούν τα 19 με 20 χρόνια- καθώς είχαν φιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως προκύπτει μάλιστα από τις έρευνες των αρχών, θύμα και θύτης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας. 

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που εξέταση τη σορό της άτυχης Ελένης. Μιλώντας στο Star ανέφερε ότι «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της» ενώ τόνισε ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο -αντί να την πετάξουν στα βράχια και στη θάλασσα- θα είχε διασωθεί.