Στην Κω η μητέρα της Αναστάζια μαζί με ομάδα ντετέκτιβ για να την αναζητήσουν

Ο σύντροφός της ενημέρωσε χθες βράδυ ότι την Κυριακή φτάνει στο νησί η μητέρα της αγνοούμενης μαζί με ομάδα αναζήτησης

Συνεχίζεται το θρίλερ με την αναζήτηση της 27χρονος Αναστάζια στη Κω. Χθες βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο το κινητό της τηλέφωνο, κοντά στο σημείο που εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της δεν ευοδώθηκαν.

kos

Μάλιστα, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό της έλειπε η κάρτα sim που θα μπορούσε να τους δώσει παραπάνω στοιχεία. 

Εν τω μεταξύ, φτάνει σήμερα στην Κω η μητέρα της αγνοουμένης από την Πολωνία, μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την κοπέλα. Την είδηση γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Αναστάζια στο facebook γράφοντας:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) με την μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά!!!!!!!! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

Έρευνες στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

kos

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Φωτογραφίες και βίντεο: kostv.gr

Πηγή: skai.gr