Στη «φάκα» της αστυνομίας ο δράστης της κλοπής διαβατηρίων - Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι εντοπίστηκαν τα ρούχα, τα παπούτσια, το ρολόι και τα γυαλιά ηλίου που φορούσε κατά τη διάρκεια της κλοπής 

Του Μάκη Συνοδινού 

Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής διαβατηρίων από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών, που είχε λάβει χώρα στις 15 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για έναν 54χρονο από το Μαρόκο, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δυο αλλοδαποί στους οποίους κατέληξαν τα κλεμμένα διαβατήρια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 54χρονος -μετά τη ληστεία- τα διέθεσε στους δυο αλλοδαπούς σε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι εντοπίστηκαν τα ρούχα, τα παπούτσια, το ρολόι και τα γυαλιά ηλίου που φορούσε κατά τη διάρκεια της κλοπής καθώς και αεροβόλο πιστόλι, μικροποσότητα κάνναβης και πλήθος καρτών sim.

Τόσο ο 54χρονος όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του έχουν κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη -κατά περίπτωση- για κλοπές, εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ εξακολούθηση, διευκόλυνση παράνομης εξόδου από το ελληνικό έδαφος, κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων. 
 

Πηγή: skai.gr