Κλείσιμο

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του παρουσιαστή τηλεμάρκετινγκ που κατηγορείται για παιδεραστία

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 62χρονου από την Καλαμάτα που συνελήθφη στα Πατήσια.

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από την αστυνομία - κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών - τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 62χρονου παρουσιαστή τηλεμάρκετινγκ, ο οποίος συνελήφθη για σωρεία εγκληαμτικών πράξεων, όπως η παιδική πορνογραφία.

Πρόκειται για 62χρονο συνταξιούχο από την Καλαμάτα που συνελήφθη πριν 10 μέρες στα Πατήσια και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: φορητός σκληρός δίσκος με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι CD, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης usb και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας στο παρελθόν πωλούσε προϊόντα μέσω τηλεμαρκετινγκ σε τοπικά κανάλια. 

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 62χρονου.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τα αδικήματα: α) γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση, β) κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση και γ)πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία:

Προηγήθηκε καταγγελία κοπέλας, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρωνανηλίκων.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στις 7.9.2022 στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Πηγή: skai.gr