ΚΑΙΡΟΣ

Στέλεχος της Χ.Α. κάλεσε τον δράστη

«Βγαίνοντας από την πόρτα του μαγαζιού αντιλήφθηκα δεκαπέντε περίπου άτομα, τα οποία φορούσαν μαύρα ρούχα και δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να είναι συγκεντρωμένα μπροστά από το σημείο που είχαμε παρκάρει τα οχήματά μας, στην οδό Μελά», αναφέρει ο φίλος του 34χρονου Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε την Τρίτη από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά

«». Αυτό αναφέρει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, αυτόπτης μάρτυρας, φίλος του 34χρονου Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε την Τρίτη από τον Γ. Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

«».

Η συνέχεια της κατάθεσης του νεαρού είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο που έδρασε ο Ρουπακιάς: «».

Σε ότι αφορά τέλος όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στην καφετέρια «Κοχύλι» όπου βρίσκονταν το θύμα και η παρέα του, ο φίλος του και αυτόπτης, καταθέτει: «ί».

Σε ότι αφορά το τελευταίο σκέλος της κατάθεσης, πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής που τηλεφώνησε στον 45χρονο Γ.Ρ. δίνοντάς του εντολή να μεταβεί στο Κερατσίνι για να πάρει μέρος στην αιματηρή συμπλοκή. Σε αυτό το συμπέρασμα φέρονται να έχουν οδηγηθεί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που επεξεργάζονται και αναλύουν τα έως τώρα δεδομένα της έρευνας.

Πηγή: Του Γιάννη Σουλιώτη - H Καθημερινή