Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία κοπέλας - Βίντεo της στο διαδίκτυο εδώ και 4 χρόνια

Συγκλονίζει μια νέα καταγγελία κοπέλας σε βάρος του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου η οποία μόλις χθες διαπίστωσε ότι ο παρουσιαστής έχει διαρρεύσει εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας περιέγραψε στην τηλεόραση ΣΚΑΪ και το loveit με την Ιωάννα Μαλέσκου ότι η κοπέλα του τηλεφώνησε κλαίγοντας όταν θορυβημένη από τις αποκαλύψεις, διαπίστωσε πως υπάρχουν και δικές τις φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια της κοπέλας είχε φιλική σχέση με τον παρουσιαστή κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να τον πτόησε.

Ο δικηγόρος εκτιμά ότι θα υπάρξουν και άλλες καταγγελίες γιατί όπως είπε «μιλάμε προφανώς για έναν άνθρωπο που δεν είναι ότι το έκανε μια φορά, αλλά το είχε κάνει σύστημα».

«Αντιλαμβάνεστε σε τι κατάσταση μπορεί να έχει έρθει…. Σκεφτείτε να είναι κόρη σας, να μάθετε ότι το παιδί σας είναι στο διαδίκτυο» τόνισε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε ότι πέρα από το νομικό σκέλος της υπόθεσης αυτή η πράξη είναι εξευτελιστική για το αντρικό φύλο.

Πηγή: skai.gr