Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πέντε τραυματίες

Βαρύτατατα τραυματισμένη είναι η μητέρα που επέβαινε στο ένα από τα δύο οχήματα 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη συμβολή της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου με την Γ’ Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να καταλήξουν πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Το ένα όχημα κινούνταν στην Γ΄ Σεπτεμβρίου με κατεύθυνση προς την παραλία και το δεύτερο κινούνταν στην άνοδο της Γ΄ Σεπτεμβρίου και επιχείρησε να στρίψει προς ΧΑΝΘ.

Στο ένα όχημα επέβαινε ένα άτομο ενώ στο δεύτερο μια τετραμελής οικογένεια.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι πέντε επιβαίνοντες των οχημάτων. Οι τέσσερις τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Πρόκειται για τα τρία μέλη της οικογένειας και τον οδηγό που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Βαρύτατα τραυματισμένη είναι η μητέρα της οικογένειας, η οποία φέρει κατάγματα. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Θεσσαλονίκη

Κλιμάκιο της Τροχαίας βρέθηκε στο σημείο για να επιληφθεί του συμβάντος ενώ αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» έσπευσαν στο σημείο για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Πηγή: thestival.gr