Σόμπολος για δολοφονία Τζωρτζίνας: 41 χρόνια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, έγκλημα χωρίς προηγούμενο

«Στα 41 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας έχω δει μάνα να σκοτώνει το παιδί, να δηλητηριάζει το παιδί, αλλά όχι κάτω από τέτοιες συνθήκες, με τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολούθησαν», τόνισε συγκλονισμένος στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, αναφερόμενος στις σοκαριστικές εξελίξεις στην Πάτρα με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για ένα έγκλημα που σταματάει το μυαλό σου, είναι ό,τι πιο φρικιαστικό μπορεί να φανταστεί το μυαλό του ανθρώπου, γι' αυτό έχει συγκλονιστεί όλη η Ελλάδα, καθώς και το εξωτερικό». Πρόσθεσε ότι «αυτό το πράγμα που τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά μας, αυτή η φοβερή υπόθεση δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά».

«Το παιδάκι βασανίστηκε, είχε φρικτό βασανιστικό θάνατο από τα χέρια της μάνας, γιατί η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς και επιφέρει το θάνατο από 5 έως και 15 λεπτά μάξιμουμ» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου. 

Σημειώνεται ότι η κεταμίνη όταν ο άνθρωπος είναι ζωντανός αποβάλλεται πολύ σύντομα, και δεν ανιχνεύεται στον οργανισμό, ωστόσο επειδή το κοριτσάκι είχε πεθάνει και δεν υπήρχε μεταβολισμός εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις που έδεσαν τη δικογραφία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: skai.gr