Κλείσιμο

Σοκαριστικοί διάλογοι επόπτη υγείας-αρνήτριας: «Θέλουν με διασωληνώσουν» - «Σήκω φύγε»

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας μεταξύ επόπτη υγείας με μια 51 χρονή αρνήτρια του κορωνοϊού.

Η 51χρονη γυναίκα νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και κατέληξε , μετά την προτροπή του επόπτη υγείας να φύγει από το νοσοκομείο  και να καλέσει την αστυνομία, όταν της είπαν να τη διασωληνώσουν.

Η συνομιλία με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της γυναίκας και του επόπτη υγεία, είναι χαρακτηριστική, με τον ίδιο να της απαντάει «Υπόγραψε και φύγε» όταν η εκλίπουσα τον ρώτησε τι να κάνει διότι οι γιατροί ήθελαν να τη διασωληνώσουν.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Γυναίκα: -Είμαι Παπανικολάου και θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Επόπτης: -Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Κάλεσε την αστυνομία. Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Υπόγραψε και ανάλαβε την ευθύνη

Γυναίκα: -Πως να καλέσω την αστυνομία δεν μπορώ καν να μιλήσω

Επόπτης: -Εάν έχεις τις αισθήσεις σου υπογράφεις και δεν δέχεσαι αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Εάν  έχεις ανάγκη από οξυγόνο δεν είναι κακή η διασωλήνωση. Δεν μπορώ να πω αν δεν ξέρω τι σας συμβαίνει

Μετά το συμβάν ο επόπτης υγείας ανέφερε χαρακτηριστικά  για την γυναίκα «καλή αντάμωση και οι φονιάδες σου θα πληρώσουν»...

Με αφορμή το περιστατικό και τη δραστηριότητα του επόπτη διατάχθηκε επείγουσα εισαγγελική έρευνα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος σχετικά με δημόσιας υγείας. 

Σκοπός της παρέμβασης του εισαγγελέα είναι να περιοριστεί η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου και να προστατευθεί η ζωή των πολιτών.

Πηγή: skai.gr