Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον μητροκτόνο των Γρεβενών: Το 1993 είχε σκοτώσει τη γιαγιά του

Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον μητροκτόνο των Γρεβενών: Το 1993 είχε σκοτώσει τη γιαγιά του

Σόκαρε τους αστυνομικούς o 59χρονος καθ’ ομολογία μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών, ο οποίος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς τη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε δολοφονήσει το 1993 και τη γιαγιά του, ενώ  φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του … έκαψε το φαγητό.

Από την πρώτη στιγμή, ο μητροκτόνος είχε προκαλέσει υποψίες.

Εμφανίστηκε σε Γραφείο Τελετών της περιοχής αρκετές ώρες μετά το φόνο και μάλιστα ζητούσε γρήγορα να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η ταφή, ώστε να μην προκαλέσει υποψίες, αλλά και να μην προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., παραγγέλθηκε όμως νεκροψία – νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού.

Κατόπιν ενημέρωσης του εισαγγελέα, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου, ο οποίος και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να προχώρησε αφήνοντάς τους άφωνους ότι τη σκότωσε επειδή εκείνη έκαψε το φαγητό τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Λάρισας, από τις οποίες μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε αποφυλακίστηκε και κάτω από ποιες συνθήκες.

Πηγή: skai.gr