Σοκ στην Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο λυράρης για την υπόθεση βιασμού ανήλικου αγοριού

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ του 16χρονου όπου ανέβαζε φωτογραφικό υλικό και φέρεται να εξέδιδε το παιδί

Στον εισαγγελέα βρίσκεται αυτήν την ώρα ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 

Ο 66χρονος λυράρης προσέγγισε το ανήλικο παιδί το 2018 τότε που εκείνο ήταν 11 ετών, ως δάσκαλος κρητικής μουσικής. Δύο χρόνια αργότερα φαίνεται πως ξεκίνησε τις αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του ενώ φαίνεται να το απειλούσε για να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Ο 66χρονος φαίνεται ότι είχε ανεβάσει φωτογραφίες του ανήλικου σε ειδικές πλατφόρμες και αναζητούσε «πελάτες» για το ανήλικο παιδί.

Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή γιατρού σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα, οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ του 16χρονου όπου ανέβαζε φωτογραφικό υλικό και φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας σε έρευνα σε σπίτια όσων το παιδί κατονόμασε και έχουν ήδη κατασχεθεί κινητά και υπολογιστές.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Η μητέρα του ανήλικου αγοριού φαίνεται πως εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο του 16χρονου περίεργα μηνύματα και φωτογραφίες και ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, χειρίστηκαν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και κατάφεραν να συλλάβουν τον 66χρονο λυράρη ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.

«Είναι όλα ψέματα» λέει ο γιος του λυράρη

Ο 66χρονος είναι μάλιστα οικογενειάρχης, αφού έχει σύζυγο και έναν γιο, ο οποίος μιλώντας στο Star, κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα.

«Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Αύριο στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα» λέει ο γιος του 66χρονου λυράρη.

«Αυτό που βλέπαμε εμείς είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και μια χαρά οικογένεια. Είμαι σε σοκ» λέει συγγενής του.

Στον εισαγγελέα ο λυράρης

Ο λυράρης με τη σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: Cretapost.gr