Σοκ: Επίθεση με οξύ δέχτηκε 34χρονη στην Καλλιθέα από άλλη γυναίκα

Eπίθεση με οξύ δέχτηκε μια 34χρονη σήμερα, το πρωί της Τετάρτης, στην Καλλιθέα. Ερωτική αντιζηλία φαίνεται να είναι το κίνητρο της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όλα συνέβησαν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας, ενώ η 34χρονη γυναίκα περπατούσε στη Θησέως όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, την πλησίασε μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε το οξύ στο πρόσωπο. Εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της και της έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στο σώμα. H άτυχη γυναίκα φέρεται να δέχτηκε την επίθεση την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται.

Η γυναίκα με τη μάσκα εξαφανίστηκε, ενώ όσοι είδαν τι είχε συμβεί κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Η 34χρονη που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Στελέχη του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ αναμένουν να λάβουν κατάθεση και από την 34χρονη, όταν το επιτρέψει η κατάστασή της.

Υπάρχουν, ωστόσο, πληροφορίες πως η άτυχη 34χρονη γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το οξύ. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. 

Πηγή: skai.gr