Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου για ένα κινητό τηλέφωνο

Συγκλονίζει ο άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου για ένα κινητό τηλέφωνο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. 

Στις 9 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου, ο 15χρονος μαζί με έναν φίλο του κάθονταν στην πλατεία του Ευόσμου, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής, που υπάρχουν πολλές καφετέριες. Εκεί τους πλησίασε ένας από τους επτά νεαρούς μιας παρέας ηλικίας 16-20 ετών και του ζήτησε να τον ακολουθήσουν. Τα παιδιά το έπραξαν και σε ένα στενό τους περικύκλωσαν και επικαλούμενοι ότι τους έχουν τραβήξει μια φωτογραφία με το κινητό, οι επτά νέοι άρχισαν να τους επιτίθενται. Αν και τα παιδιά δεν τους είχαν τραβήξει φωτογραφία, τους πήραν τα κινητά και άρχισαν να ξυλοκοπούν με μανία τον 15χρονο ακόμα κι όταν εκείνος ημιλιπόθυμος έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία. 

Η μητέρα του 15χρονου που μίλησε στους δημοσιογράφους έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να το αναφέρει στην αστυνομία. Δήλωσε δε ότι «δεν πρέπει να φοβούνται τα παιδιά, αλλά οι νταήδες». 

Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»  με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα και μώλωπες σε όλο του το σώμα, ωστόσο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κλινική του εικόνα παρουσιάζει βελτίωση. 
 

Πηγή: skai.gr