Σοκ από το έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και μωρό για την επιμέλεια - Ηχητικό

Το έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί στο χωριό Λεκάνη μέσα στη στάνη του 54χρονου καθώς ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα -  Ο δράστης αυτοκτόνησε. 

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Καβάλα για την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 31χρονης μητέρας και του 10 μηνών βρέφους της από τον εν διαστάσει σύντροφο της, ο οποίος μετά το φονικό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί στο χωριό Λεκάνη μέσα στη στάνη του 54χρονου καθώς ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα. 

Άγνωστο ακόμη παραμένει πως βρέθηκε στην στάνη του 54χρονου η 31χρονη και το μωρό καθώς το ζευγάρι - το οποίο δεν ήταν παντρεμένο- βρισκόταν σε διάσταση.

Ως αιτία του φονικού εξετάζεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού για την επιμέλεια του 10 μηνών βρέφους καθώς η μητέρα του η οποία ήταν ελληνογερμανίδα σκεφτόταν να μετακομίσει με το μωρό μόνιμα στην Γερμανία.

Σύμφωνα ωστόσο με αστυνομικές πηγές δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ενώ ο δολοφόνος και κατόπιν αυτόχειρας κατείχε νόμιμα την κυνηγετική καραμπίνα που σκόρπισε τον θάνατο.

Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν «βόμβα» στο χωριό όταν πρώτος ο ξάδερφος του δράστη ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν στο καφενείο. Μαζί του βρισκόταν και ο αντιδήμαρχος Ορεινού κύριος Τερζόπουλος Ιωάννης ο οποίος μίλησε στον skai.gr. 

«Ο ξάδερφος μου είπε να πάω από εκεί, στη στάνη 1μισι χλμ έξω από το χωριό, αλλά εγώ δεν μπορούσα να αντικρίσω το θέαμα και δεν πήγα…  Είχανε προβλήματα, δικαστήρια για το παιδί. Κάνεις δεν γνωρίζει τι προέκυψε σήμερα το πρωί, τι έγινε μόνο αυτοί το ήξεραν αλλά… πάνε αυτοί» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. 

Πηγή: skai.gr