ΚΑΙΡΟΣ

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Έσφαξαν σαν αρνί τον κρατούμενο- Δείχνουν υπεύθυνο

Υπαινιγμούς για «ηθική αυτουργία» του υπουργείου Δικαιοσύνης στη δολοφονία του αλλοδαπού κρατουμένου Άρμπερ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού εξαπολύει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ) «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί» αναφέρει χαρακτηριστικά στη σκληρή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία. «Ποιος έχει σειρά; Ποιος θα είναι ο επόμενος;» διερωτώνται χαρακτηριστικά.

«Οι φυσικοί αυτουργοί μετά από κάθε γεγονός που συμβαίνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μερικώς ή ολικώς αποκαλύπτονται. Αυτούς που με την πολιτική τους λειτουργούν σαν οιονεί ηθικοί αυτουργοί εμείς τους ξέρουμε από πριν και με τα κατά καιρούς δελτία τύπου της Ομοσπονδίας μας» σημειώνει η ΟΣΥΕ.

«Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εγκαταλείψουν επιτέλους κάποιοι τις ιδεοληψίες τους και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους;» διερωτώνται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για το υπουργείο Δικαιοσύνης, θέτοντας εκ νέου συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία η ηγεσία του υπουργείου δεν έχει απαντήσει.

«Τι άλλο πρέπει να γίνει
για να εγκαταλείψουν επιτέλους κάποιοι τις ιδεοληψίες τους και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους;» διερωτάται ακόμα η ΟΣΥΕ.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥΕ αναλυτικά


Πηγή: skai.gr