Σκιάθος: 43χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην σύζυγό της

Ο άντρας, που οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο, ισχυρίστηκε ότι η ερωτική επαφή έγινε συνεναινετικά. 

Χώρισε πριν τέσσερα χρόνια για να απαλλαγεί από την καταπίεση, αλλά δεν κατάφερε να απαλλαγεί από την παρουσία του και την βαρβαρότητά του. Μια 43χρονη γυναίκα που ζει στην Σκιάθο έπεσε θύμα βιασμού από τον 45χρονο πρώην σύζυγό της .

Σύμφωνα με το gegonota.news, η γυναίκα πέρασε προχθες την πόρτα της αστυνομίας για να καταθέσει μήνυση, γιατί ο πρώην άντρας της βρέθηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού της και απείλησε να την σκοτώσει . Στην κατάθεσή της λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι στις 26 του Αυγούστου την είχε βιάσει μέσα στο σπίτι της. Ο θύτης οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο υποστηρίζοντας πως το σεξ με την πρώην συζυγό του ήταν συναινετικό, ενώ εκείνη κατήγγειλε ότι την βίασε μέσα στο σπίτι με χρήση βίας και απειλών.

Ο ίδιος επίσης αρνήθηκε πως απείλησε να την σκοτώσει ή πως δημιούργησε οποιοδήποτε επεισόδιο έξω από το σπίτι. Η 40χρονη, μητέρα ενός μικρού παιδιού θα υποβληθεί σε εξετάσεις και ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική, ενώ πως έγινε γνωστό ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής  βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr