Τρόμος για 25χρονη στη Σκιάθο -Εισέβαλε στο δωμάτιό της και προσπάθησε να τη βιάσει

Βιασμός

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 25χρονη δεν έχασε την ψυχραιμία της, απώθησε τον 40χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε μια 25χρονη στις αστυνομικές αρχές της Σκιάθου. Η 25χρονη ημεδαπή κατάγγειλε το Σάββατο το βράδυ, ότι όταν αποσύρθηκε στο δωμάτιό της, το οποίο της έχει παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο οποίο εργάζεται, εισέβαλε σε αυτό ένας αλλοδαπός συνάδελφός της, 40 περίπου χρόνων, ο οποίος την έριξε στο κρεβάτι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 25χρονη δεν έχασε την ψυχραιμία της, απώθησε τον 40χρονο και τράπηκε σε φυγή. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, υπήκοο Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Το περιστατικό, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 23 Ιουλίου και αφού η 25χρονη είχε αποσυρθεί από την εργασία της σε ταβέρνα της Σκιάθου, στο δωμάτιό της, για να ξεκουραστεί. Το δωμάτιο της το έχει παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ το ίδιο έχει γίνει και με τον 40χρονο αλλοδαπό, που επίσης εργάζεται στην ίδια ταβέρνα. Φαίνεται πως ο δράστης ακολούθησε την 25χρονη στο δωμάτιό της, εισέβαλε σε αυτό, την έπιασε από τα χέρια, την ακινητοποίησε και την έριξε στο κρεβάτι, προφανώς για να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της.

Ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε πιει «κάτι παραπάνω», αλλά δεν είχε σκοπό να βιάσει την 25χρονη, ωστόσο, δεν αρνείται την πράξη του. Μάλιστα φέρεται να ζήτησε «συγγνώμη» από την κοπέλα. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε, είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: e-thessalia