Σήμερα η κηδεία της 21χρονης Εμμανουέλας - Απολογούνται ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, επιθυμία, που όπως δήλωσε η μητέρα της, τους είχε η ίδια εκφράσει σε ανύποπτη στιγμή

Στα Χανιά, τόπο καταγωγής της, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα η κηδεία της άτυχης 21χρονης Εμμανουέλας που παρασύρθηκε κι εγκαταλείφθηκε στην Εγνατία από τον 26χρονο ασυνείδητο οδηγό και την 19χρονη συνοδηγό, οι οποίοι επίσης σήμερα, θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Η 21χρονη που φοιτούσε στο τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, έδωσε σκληρή μάχη πέντε ημέρες στην εντατική του Παπαγεωργίου για να μείνει στην ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, παρά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, επιθυμία, που όπως δήλωσε η μητέρα της, τους είχε η ίδια εκφράσει σε ανύποπτη στιγμή.

Σε ότι αφορά τον 26χρονο οδηγό και της 19χρονη συνεπιβάτιδά του, αρχικά τους είχαν αποδοθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και μετά την εξέλιξη του θανάτου της φοιτήτριας αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες.

Ο 26χρονος διώκεται πλέον για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και η 19χρονη για συνέργεια στο αδίκημα αυτό. Επιπλέον, ο πρώτος κατηγορείται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος οδηγός αρνείται ότι έτρεχε και υποστηρίζει πως έφυγε γιατί φοβήθηκε επειδή δεν έχει άδεια παραμονής στην Ελλάδα. 

Μάλιστα φέρεται να έχει πει πως το δυστύχημα σημειώθηκε επειδή η άτυχη φοιτήτρια δεν περνούσε από διάβαση.
 

Πηγή: skai.gr