Κλείσιμο

Ρόδος: Απομακρύνονται οι πλωτές ξαπλώστρες από το beach bar με τον εργαζόμενο που σέρβιρε «κολυμπώντας»

Η διορία για την απομάκρυνση των πλωτών κατασκεύων λήγει στις 21 Ιουλίου

Στην απομάκρυνση των πλωτών κατασκεύων που λειτουργούν ως ξαπλώστρες για τους λουόμενους μέσα στη θάλασσα θα προχωρήσει ,μέχρι τις 21 Ιουλίου, οπότε και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας, η επιχείρηση στην Ρόδο στην οποία σερβιτόρος καταγράφηκε σε βίντεο να σερβίρει μπαίνοντας στο νερό.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ το κατάστημα θα πληρώσει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι της επιχείρησης υπογραμμίζουν πως οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν αποτελούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι στην διάθεση των αρχών.

Εργαζόμενοι που μίλησαν στο ίδιο μέσο δεν εξέφρασαν δυσαρέσκεια με τις συνθήκες εργασίας υποστηρίζοντας πως δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία ακόμη και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Την ίδια ώρα, ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Πηγή: skai.gr