Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Σε δίκη Ιβάν Σαββίδης & Λιούμπος Μίχελ για τα γεγονότα στο ματς με την ΑΕΚ

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λιούμπος Μίχελ για τα γεγονότα του περασμένου Μαρτίου, όταν εισέβαλαν στο αγωνιστικό τερέν της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη.

Εις βάρος τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Ευαγγελία Λιάσου.

Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσουν άλλα έξι άτομα, μεταξύ αυτών μέλη της προσωπικής φρουράς του ομογενούς επιχειρηματία αλλά και ένας αστυνομικός που είχε διατεθεί για την προσωπική του ασφάλεια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζουν κατηγορία συνδεόμενη με τον Αθλητικό Νόμο.
Πηγή: skai.gr