Σε αποτυπώματα και γενετικό υλικό ψάχνει τον δολοφόνο της 46χρονης Κουβανής τρανς η ΕΛ.ΑΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το έργο των αναλυτών είναι δύσκολο και ίσως χρειαστεί χρόνο καθώς τα ευρήματα είναι παρά πολλά και δύσκολο να ταυτοποιηθούν

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Το κουβάρι της δολοφονίας της 46χρονης Κουβανής τρανς, που βρήκε τραγικό θάνατο στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεημονα, προσπαθεί να ξετυλίξει η ΕΛΑΣ.

Αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, έχουν ήδη μεταφερθεί και εξετάζονται στα ειδικά εργαστήρια. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το έργο των αναλυτών είναι δύσκολο και ίσως χρειαστεί χρόνο καθώς τα ευρήματα είναι παρά πολλά και δύσκολο να ταυτοποιηθούν.

Ελπίδες στους άντρες του ανθρωποκτονιών ότι, ίσως βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου, δίνουν τα πλάνα από δυο κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου δείχνουν την 46χρονη να περπατάει με έναν άντρα προς το σπιτι της.

Αν αυτός είναι και ο δράστης τότε το αρχικό σενάριο που εξεταζόταν πως το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της ανατρέπεται.
Ωστόσο για τους έμπειρους αστυνομικούς το μόνο σίγουρο είναι πως θύμα και δράστης γνωρίζονταν καθώς στο διαμέρισμα δεν είχε παραβιαστεί η κεντρική πόρτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πέραν του αιμορραγικού σοκ που έδειξε η νεκροψία νεκροτομή σαν αιτία θανάτου, η 46χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη ο οποίος την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει πως η Ιβάνκα πιθανόν να είχε διαφορές μαζί του.

Ποιες ήταν αυτές οι διαφορές; Η 46χρονη είχε κάτι που ο δράστης το ήθελε και γι αυτό αφού την δολοφόνησε έψαξε το σπιτι; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που καλούνται τις τελευταίες ώρες να απαντήσουν οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών προκειμένου να «λύσουν» την υπόθεση.

Πηγή: skai.gr