Κλείσιμο

Στην Τανάγρα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μπήκε σε πιλοτήριο Rafale - Φωτό - Βίντεο

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην 332 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Πέμπτη την 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα και συγκεκριμένα την 332 Μοίρα, όπου είναι ενταγμένα τα υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη Rafale. 

Την υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Rafale

Η κυρία Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της Μονάδας, μετέβη στην πίστα αεροσκαφών, όπου έγινε παρουσίαση των δυνατοτήτων των Rafale, και παρακολούθησε επίδειξη πτήσης τους στον προσομοιωτή. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε μάλιστα την ευκαιρία να μπει σε πιλοτήριο Rafale.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, με το άρτιο επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και πατριωτικού ήθους που τις χαρακτηρίζει, αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ασφάλειας των συνόρων μας» είχε δηλώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επ’ ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την περασμένη Δευτέρα. 

Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου

Πηγή: skai.gr