Κλείσιμο

Η ώρα της αλήθειας για την Πισπιρίγκου: Σήμερα κατατίθεται το απολογητικό υπόμνημα για Μαλένα και Ίριδα

Μετά την ολιγοήμερη προθεσμία που είχε πάρει ο συνήγορος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, η ώρα της αλήθειας για την προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών από τη Πάτρα έφτασε

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Σήμερα αναμένεται εκτός απροόπτου να κατατεθεί το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών, της Μαλένας και Ίριδας.

Μετά την ολιγοήμερη προθεσμία που είχε πάρει ο συνήγορος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, η ώρα της αλήθειας για την προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών από τη Πάτρα έφτασε.

Μέσω γραπτών εξηγήσεων που θα καταθέσει το αργότερο μέχρι τις 6 το απόγευμα, η κ. Πισπιρίγκου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους της 6μηνων Ίριδας και 3,5 ετών Μαλένας, ενώ θα αρνηθεί ότι τα δυο παιδιά «έφυγαν» από τη ζωή από εγκληματική ενέργεια και πως είχε η ίδια οποιαδήποτε συμμετοχή.

Ο φάκελος με το υπόμνημα μόλις παραληφθεί από το Ανθρωποκτονιών θα σταλεί στους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση, οι οποίοι αφού τον μελετήσουν θα κρίνουν αν πρέπει να της ασκήσουν δίωξη και για τους άλλους δυο θανάτους, της Ίριδας και της Μαλένας.

Πηγή: skai.gr