Κλείσιμο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα - Νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας, που είχε υποβάλει η υπεράσπιση της 34χρονης

Προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Είναι το δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης, καθώς είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της , που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας .

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα , η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου

Η απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης της ανακρίτριας

Aπορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το δεύτερο αίτημα που κατατέθηκε χθες από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για εξαίρεσης της ανακρίτριας . 

Η 34χρονη επικαλέστηκε μεροληψία της δικαστικής λειτουργού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει και πάλι αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού πριν λίγες μέρες, διεκδικώντας πριν την απολογία της να εξεταστούν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων.

Η ανακρίτρια είχε αποδεχτεί να εξετάσει τους μάρτυρες και έτσι η απολογία της 34χρονης ξεκίνησε χθες, Τετάρτη.

Πηγή: skai.gr