Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονος που κατηγορείται για βιασμό 20χρονης τουρίστριας στο Φαληράκι

Η 20χρονη κατήγγειλε πως ξύπνησε σε παραλία χωρίς εσώρουχα και με κενό μνήμης

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται 23χρονος Ροδίτης ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 20χρονης Ιρλανδής στο Φαληράκι

Ο 23χρονος συνελήφθη πριν από λίγες ώρες από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου που χειρίζονταν την υπόθεση, μετά την καταγγελία της νεαρής αλλοδαπής. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς η 20χρονη Ιρλανδή, προχθές διασκέδαζε σε μπαρ στο Φαληράκι και χθες τα ξημερώματα έφυγε από εκεί με άγνωστο άντρα. 

Η ίδια είπε οτι ξύπνησε μερικές ώρες αργότερα έχοντας απώλεια μνήμης  για το τι είχε συμβεί από την έξοδο της από το μπαρ και έπειτα, και χωρίς το εσώρουχο της. Επίσης, δεν βρήκε τη τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο. 

Χθες στις 6 το απόγευμα, η 20χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Αρχαγγέλου τονίζοντας οτι η μνήμη της άρχισε να επιστρέφει σταδιακά. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση, καταλήγοντας στον 23χρονο Ροδίτη, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του βιασμού της νεαρής αλλοδαπής. 

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου, για τα περαιτέρω, συνοδευόμενος από τους συνήγορους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή, Πολυξένη Χατζηγιάννη. 

Πηγή: rodiaki.gr