Κακουργηματική δίωξη στην οικιακή βοηθό που ομολόγησε τέσσερις φόνους στη Ρόδο

Αύριο θα εξεταστεί από ψυχιάτρους στο νοσοκομείο της Ρόδου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε  από την αρμόδια εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος της 45χρονης για την δολοφονία της 75χρονης ηλικιωμένης που φρόντιζε στις Καλυθιές.

Η 45χρονη συνοδευομένη από τους συνηγόρους της κ.κ. Πόλυ Χατζηγιάννη και Στέλιο Αλεξανδρή προσήλθε στη συνέχεια ενώπιων του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Παράλληλα η προθεσμία αυτή λήφθηκε προκειμένου αύριο να της γίνει εξέταση στο νοσοκομείο της Ρόδου και πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται .

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελική αρχή της άσκησε δίωξη μόνο για τον θάνατο της 75χρονης στις Καλυθιές ενώ για τα υπόλοιπα τρία εγκλήματα που η ίδια έχει ομολογήσει σε βάρος τριών ηλικιωμένων γυναικών που επίσης φρόντιζε αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του γιου της όταν ήταν σε βρεφική ηλικία, βρίσκεται σε εξέλιξη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Πηγή: rodiaki.gr