Κλείσιμο

Χάος στη Ρόδο από ξαφνική νεροποντή - Πλημμύρισαν δρόμοι και το αεροδρόμιο

Έκπληκτοι δεκάδες τουρίστες έβλεπαν κουβάδες στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων καθώς έσταζε το ταβάνι του κτιρίου

Μια ξαφνική μπόρα την περασμένη Κυριακή στη Ρόδο προκάλεσε δεκάδες προβλήματα σε δρόμους και κτίρια.

Εικόνες από το αεροδρόμιο του νησιού που υποδέχεται εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά, δείχνουν το μέγεθος του χάους που επικράτησε μετά την έντονη βροχή.

ροδος

Οι υπάλληλοι είχαν τοποθετήσει κουβάδες στο εσωτερικό του κτιρίου που στεγάζει το αεροδρόμιο το οποίο πλημμύρισε ενώ με σκούπες προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα νερά.

ροδος

Οι παραλίες άδειασαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ενώ οι τουρίστες έτρεχαν άρον άρον μέσα στη βροχή για να επιστρέψουν στα ξενοδοχεία τους ή οπουδήποτε που να μη βρέχονται.

ροδος

Τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.

Πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να διακόψουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.

Πηγή: rodiaki.gr