Ρέθυμνο: Σκότωσε τη 47χρονη πισώπλατα επειδή τον απέρριψε!

Πισώπλατο πυροβολισμό δέχτηκε η άτυχη 47χρονη που δολοφονήθηκε από άνδρα στο Ρέθυμνο, μέσα στην επιχείρησή της, δίπλα από την ταβέρνα του δράστη στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Ο δράστης αποπειράθηκε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 49χρονος σκότωσε τη γυναίκα επειδή δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής μπροστά σε τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Ο δράστης μπήκε με κυνηγετική καραμπίνα στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές τη στιγμή που εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Ο δράστης βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πέρυσι. Η σχέση τους διεκόπη αλλά το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον δράστη.

Στο σημείο της δολοφονίας έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: flash